2009. 05. 26.

állásinterjú - Hello Rádió

Reggel tök korán föl ébredtem, de nem tudom miért. Valószínűleg már volt bennem egy bizonyos fokú stressz az állásinterjú miatt. Na mindegy, elmentem zuhanyozni, meg a szokásos reggeli dolgaimat elintéztem, aztán elmentem az Örsre Szabina és Adri elé. Adri kicsivel hamarabb odaért, mint Szabina, aztán vissza utaztunk a Blahára és onnan a 7-es busszal elmentünk az Etele térig. Onnan még kellett sétálnunk egy keveset a rádióig. Poén, nem néztük a számozásokat, és véletlenül egy gyerek neveldébe vagy hova mentünk először. :) Furcsáltam is, hogy mit keresnek gyerekek egy rádióban...Utána mondta Szabina, hogy még nem jó helyen járunk.
Aztán megkérdeztünk egy járókelőt, hogy hol találjuk a rádiót, és végül oda találtunk.
12 órára volt megbeszélve a találkozó. A hapika akivel megbeszéltem az időpontot egy órát késett. Kicsit már hócipőnk ki volt, de igyekeztünk türelmesek lenni, és kivártuk amíg megérkezik az emberünk. 13 óra után nem sokkal be is toppant végre. :)
Mivel épp a folyosón voltunk így oda jött, bemutatkozott, majd elkeztünk beszélgetni. Szabina és Adri addig kimentek az udvarra.
Hapikám rendesen kikérdezett mindenről. Kicsit furcsáltam is, hogy nem valami állásinterjú jellege volt a dolognak. Kb másfél óra alatt a fél életemet elmeséltem neki, és Ő is nagyon sok mindent mesélt a sajár kis életéről. A vége felé egy icipicit már kezdtem unni a dolgot, de mivel úgy voltam vele, hogy tényleg nagyon szeretnám ezt a melót, ezért igyekeztem nagyon higgadt és türelmes lenni. :) Ez szerintem nagyon jól is sikerült, mert a hapsi is nagyon kedvesen viszonyult hozzám. Úgy vettem észre, hogy elég szimpatikus vagyok neki, aminek persze, hogy nagyon örültem:):):):) Meg is jegyezte a pasas, hogy életben sokkal szebb vagyok, és sokkal magabiztosabb a fellépésem, mint kép alapján. Neki a képről az volt a benyomása, hogy kis visszahúzódó, és csendes lány vagyok, és mondta, hogy tök kellemesen csalódott, hogy jó kis beszélőkém van, és elég talpraesettnek tűnök:) Szerintem ez azért elég pozitív.
Mondta, hogy ha esetleg engem válszt akkor majd fog nekem segíteni, hogy minden gördülékenyen menjen:)
Viszont egyszer - kétszer volt olyan érzésem, hogy nyomul is, mert voltak olyan megnyílvánulásai, meg beszólásai, ami erre engedett következtetni. Arra is rákérdezett, hogy most van-e párkapcsolatom, vagy sem, és én kapásból rávágtam, hogy van...gondoltam így visszább vesz egy picit. Hát annyira nem, de mindegy.
Majd jövőhéten kedden még vissza kell mennem, mert azt a feladatot kaptam, hogy kell készítenem egy interjút, a téma mindegy. Gondolom arra kíváncsi, hogy mennyire vagyok kreatív, és hogy mennyire tudom logikusan felépíteni az interjút. Na meg persze arra is kíváncsi, hogy mennyire vagyok nyitott egyes témakörök iránt.
Ezt elmeséltemSzabinának is, és Ő egyből ajálnkozott, hogy szívesen lenne alany, és majd ketten összehozunk valamit. Aranyos volt tőle nagyon ez a megnyílvánulás:)
Ezek után mi (Szabina és Én) vissza jöttünk a Blahára, Adri meg lelépett a Keletinél.
Itthon kajoltunk egy falatot, aztán átöltöztem és kimentünk Szabináékhoz, hogy lássam Zitát.
Nagyon meg is örültem amikor megláttam az én kis drágámat. Juuuuj már tök sokat nőtt, és sokkal kis ügyesebb is lett:) Viszont Szabina meg Punky elkezdtek magánügyi dolgokról beszélgetni és én úgy érzetem, hogy már nem sok keresni valóm van náluk, így fogtam magam és eljöttem tőlük. Kb 15 percet ha voltam náluk. Szabina próbált marasztalni, de mondtam neki, hogy szerintem nagyon nem tartoznak rám a kettőjük dolgai, és inkább lépek.
Aztán bementem a Marczira és elmeséltem a többieknek is, hogy mi volt. 21 óra előtt nem sokkal haza jöttünk, ettünk, kimentünk cigizni. Közben megjött az Arlett is. ő is elmesélte, hogy milyen napja volt.

Nos asszem ennyi mára....

Jóóó éjt, és Szép álmokat Everybody:)