2009. 05. 12.

Meló keresés ezerrel, meg ilyen "apróságok"

Húúúhaaa... már jó ideje nem írtam rendesen blogot. Sorry mindenkitől. Igazából mostanában annyi minden történt velem (nem túl pozitív dolgok), hogy nem is nagyon volt kedvem írni semmit. Erre szokták asszem mondani, hogy ha nincs jó, akkor a rosszat sem kell mondani. Szóval inkább úgy voltam vele, hogy nem akarok senkit sem leterhelni a "kis" problémáimmal.
Az életnek néha vannak buktatói, de ezeket muszáj valahogy kezelni, lehetőségeink szerint a legjobban (ha van ilyen persze...). Szóval mindig van kiút, még ha ilyenkor annyira nem is látható. De az élet mindig megy tovább és előretekintőnek kell lenni, mert csak így haladunk a cél felé. Sok mindent át kell élni, meg kell tapasztalni, hogy a saját bőrünkön érezzük tetteink súlyát.
De kiút és lehetőség mindig adódik és ezeket kell megfogni, és minden adódó lehetőséget kihasználni. Most én is ezen vagyok, elég erőszakosan (ahogy Norbi mondaná:) ). Persze most az elején nem olyan könnyű, de lesz ez még jobb is, mert bízok benne és akarom, hogy jobb legyen!!!
Amúgy semmi extra...
Vikiék ma jöttek vissza az osztálykirándulásból, Era le is égett rendesen szegénykém. De nagyon élvezték ezt a pár napot, úgyhogy ez a lényeg. Én meg álláskeresőben voltam ma, meg a szoc.munkásomnál. Most is melókat kerestem 1000-rel a neten, és már néhány helyre küldtem is önéletrajzot. :) Remélem össze is jön valami. Holnap is sok dolgom lesz, megyek állást nézni a II. kerületbe, aztán a koleszban meg kell keresnem a Kornéliát, aki munkaügyekben kiválóan tud segíteni. Aztán gyógyszertárba is mennem kell, meg majd valamelyik nap fogorvoshoz is jó lenne elmenni, mert bár nem folyamatosan, de szinte mindennap fáj a fogam és így nem lehet halogatni sokáig. Hát nagy vonalakban ennyi. Majd jelentkezem valamikor, de azt nem ígérem, hogy mostanában rendszeresen tudom majd írni a blogomat. Elnézést azoktól, akik olvasgatják néha napján, de most lényegesebb dolgokkal kell foglalkoznom, úgyhogy remélem mindenki megérti.

Mindenesetre puszi mindenkinek!!!!