2009. 02. 11.

jóóóó kis képek :):):):)





még több idézet

Kívántalak mindig téged, de a perc nem jön el soha már. Csak játéknak nézted a szívem, és ha volt kedved, játszadoztál.

Nehéz elhinni, hogy az, aki valaha mosolyt csalt az arcomra, az most könnyeket csal a szemembe

Tegnap még velem voltál, ma meg már ellenem, tegnap még becéztél, ma már nem tudod a nevem...


Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem ő jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.

idézetek

"A kapcsolatok olyanok, mint az üvegek : néha jobb ha összetörve hagyjuk ahelyett, hogy újra megsebeznénk magunk miközben próbáljuk újra összerakni."

"...Ő éli a mindennapjait, nélkülem. Én élem a mindennapjaim,
gondolatban vele... igazából azonban egy egész világ választ el minket.
És a távolság csak nőni f
og."

“Minden történet véget ér valahol, de az életben minden vég valami újnak a kezdete!”

Hibát követtem el! Egy férfi kezébe adtam a szívem! De ennél is nagyobb hiba,hogy bíztam benne,hogy nem töri össze...!

Éreztem, de nem hittem, hogy egy kicsit sem szerettél.

„Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog a hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, s ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük. (...) Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Nem közönyt jelent. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni, a maga útján - abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám. De amíg nincs itt, mindig hiányzik. És fáj.”






végre 1 nap itthon:):):):)


Good Morning!

Juhééééé, ma nincs suli:):):):) Illetve van, de csak a másik csoportnak. Úgyhogy ma itthon leszek, legalábbis a nap nagy részében. Majd takarítanom kell, mert most én vagyok a soros. Igaz reggel már azzal kezdtem, hogy Domestossal kisikáltam a mellékhelységet, meg a fürdőt....szóval legalább ennyivel kevesebb dolgom lesz:) Ja a Bán után is én mosogattam el, plussz a colás dobozát is itt hagyta, úgyhogy azt is kidobtam:) De még így is lesz mit csinálni, mert ott a konyha, a nappali, úgyhogy még korán sem végeztem. Legalább meglesz a mai elfoglaltságom. Délután meg Erával megyek ügyeket intézni, ha minden igaz, de ez majd még kiderül a nap folyamán. Hm...Bandi reggel már megint elaludt, úgyhogy tuti késett a suliból. Remélhetőleg nem lesz para. Viszont tök jó, mert ma csak délig lesz órája, úgyhogy remélem korán itthon lesz :P:P:P:P:P
Hétvégén már itt lesz Viki is, gondolom Bandi már várja, mert egész héten nem látták egymást. Hááát nem is jó érzés, amikor távol kell lenni a szeretett lénytől. :( Igaz én nem leszek itthon, mert Életem Párjáéknál leszek. :):):):)
később folyt...köv... addig is egy nagy cuppanós
17:41--->Itt vagyok ismételten. Ki van takarítva, úgyhogy csillog - villog a lakás:):):):) Takarítás után kajoltam pár falatot, de éppen csak, aztán be mentem a Marczira./végre nem az volt, hogy Zoliról kérdezgettek:):):): /. Bandi már végzett addigra a sulival, mire odaértem. A földszinten beszélgettünk, meg vártuk Erát. Aztán 14-tól-15-ig Erika tanulószobára ment, mi meg bementünk Bandival a net kávézóba 2 percre, mert Nyuszó - muszónak kellett üzenni, hogy nem lesz bandi msn-en délután. Aztán kimentünk a kisboltba vettünk kiflit meg joghurtot, és ez volt az ebédünk. :):) Mikor Erika végzett el mentünk a Mammutba Valentinapi dolgokat nézni. Bandi Vikinek, Era meg Andrásnak. Én meg csak úgy ott voltam:( Miközben nézegettünk ezt - azt Erát keresték telón és elhúzott. Mi még elszívtunk 1-1 cigit Bandival utána jöttünk haza. Ja igen, valószínűleg még benéz hozzánk Era néne, de nem mondta biztosra, majd kiderül mi lesz....Asszem most megyek és eszek valamit, mert az a kifli nem volt olyan nagy valami.
21:55---> Megvolt a vacsi, megint chilis szószos tésztát ettem. Közben megérkezett Erika. Szegénykémnek most nagyon rossz periódus zajlik az életében...de erről nem írnék inkább, mert nem puplikus...sorry. :(:(:( De legalább Ő is evett. Még pudingot is, amit délelőtt csináltam. Tök jó látni, hogy eszik, mert amúgy ha nemjön hozzán napokig akkor tudom, hogy nem kajol rendesen. Aztán olyan 8 után valamikor haza ment. Viszont kicsit izgulok érte mert mondtam neki hogy csörizzen meg ha haza ér, de eddig még semmi. Remélem nem történt semmi.
Holnap jövök. Buona notte :) bacio