2009. 03. 09.

KÉPEK a Gyöngyben 2


Pömpiiiiii nem érteeeed???

Hehehehe:D

Szabina itt aránylag emberi kinézettel:P

képkészítés közben

én már megint szépen:D

Bandi szokás szerint komolyan

köcsög csajszi mosolyog

combinón tegnap este
combinón úgyszintén

Első gyakorlati napom - Oktogon Travel

Hy!

Ma jó korán keltem, olyan 6-kor. Nem tudtam rendesen aludni, mert izgultam a mai napom miatt. Kora reggel eljött hozzám Szabina és Zita és ott voltak egy kicsit. Aztán bementem a suliba, megbeszéltem ofővel, hogy áprilisban 2 hétig nem leszek a dániai út miatt. Tök rendi volt, mert egyből belement:):):):) Ma kezdtem a gyakorlatomat az Oktogon Travel-nál. Olyan 12 óra körül kezdtem és azóta már tök sok mindent csináltam. Weblapot szerkesztettem, levelet írtam a partnerirodáknak, meg ilyenek. Különben nagyon érdekes munkakör az biztos. Igaz az az egy nehézsége van, hogy nagyon sok mindenre kell odafigyelni egyszerre. De szerintem bele lehet jönni, főleg 3 hét alatt. A lány, akivel itt vagyok nagyon kedves, és segítőkész. Sok mindent elmagyaráz, nagyon türelmes. :) Viki is nagyon aranyos volt, mert igaz kicsit későn de észre vettem, hogy írt egy bíztató sms-t, ami nagyon jól esett tőle. :):):) Köszi Csámpi. Jaaj tök jó, mert ugye holnapután lesz az angol beszélgetés Andor Csabával és szóltam ofőmnek, meg itt az irodában Ritának is, és el vagyok engedve:):):) Attól még jövök ide, csak ha csúszik a beszélgetés, akkor kicsit később leszek. Azért őszintén szólva most kezdem érezni, hogy fáradok. Nem olyan jó móka a gép előtt ülni egész nap. De majd megszokom. :) Na most egyenlőre ennyi.
16:30-kor elengedett a Rita az irodából, mondván már úgy sem csinálunk semmi érdemlegeset. Huh...azért örültem amikor ezt beközölte, mert már alig bírtam ülni. Nagyon el lehet ám fáradni a folytonos ülésben is, nem is gondolná az ember. Közben láttam, hogy apum keresett. Miután elléptem az irodából vissza is csörgettem, és mondta, hogy a Blahán vár. Nem is olyan sokára haza is értem, és apum ott volt lent a kapunál. Felmentünk, gyorsba lerakta nekem a cuccost, amit hozott, beszélgettünk, majd a mellettünk lévő kínaiba mentünk kajolni. Nagyon le volt hangolva szegénykém, de nem is csodálom, mert nagyon rossz híreket hozzott. :(:(:(
Majd mikor elment, én beugrottam a koliba Bandiékhoz. Nekik is elmesélten milyen volt az első napom, lementünk cigiztünk, dumálgattunk, Viki megengedte, hogy kicsit gépezzek nála. Aztán lementünk megint a földszintre, mert akkor már úgy volt, hogy utána indulunk is haza Bandival. Persze Teknős már megint betalált minket:( Most már nagyon kezd idegesíteni a jelenléte. Pedig nem tesz velünk semmi rosszat, csak egyszerűen irritál, ha a közelemben van. Persze megint jött cigit kunyerálni, mint mindig. De úgy voltam vele, hogy inkább adok neki, csak húzzon el onnan. Valami olyasmit meg is jegyzett, hogy nem akar hozzám érni, nehogy elkapjak valami nyavaját tőle, erre én elég bunkón odaszóltam neki, hogy jól is teszi:S Na mindegy.

UI.: Köszönöm Dancsi, hogy ennyire kitartóan olvasgatod a bloggomat, igazán nagyon jól esik tőled!!!! :):):):)

Jó kis vasárnap

VASÁRNAP ESTE A GYÖNGYBEN :):):):)

nagyon jó volt a hangulat:)

hm...fincsi volt a forrócsoki:)

Bandi lopott 1 kis habot a forrócsokinkról:) kis piszok

Ilyen volt a híres fehér forrócsoki(k)

Ezt Viki küldi mindenkinek :):):)

Életem Párjával:):):):)

Nem volt egyszerű róla képet csinálni...nagyon makacs:):P

Megint mi:)
3-an....de nem párban:)

széééépek vagyunk mi?! :)

kis "köcsög" lány és én :):P

huh kissé homályosan:) de azért mi képben voltunk:):)

Bandi magyarázott:P

Halihó!

Huh...na nézzük... a tegnapom nagyon gyorsan eltelt. Mondjuk ha otthon vagyok a vasárnap mindig pörgős. Elég későn keltem fel, majd segítettem anyumnak, amiben tudtam. Főztünk, pakolásztunk meg hasonló ilyen dolgok. 13:30-kor öcsém és apum elmentek otthonról, mert Ádámnak (öcsém) focija volt. Drága lelkem már alig várta ezt a napot, mert 4 hete nem focizhatott az eltört keze miatt. Erre mit ad isten most a legjobb barátja, Zoli törte el a bokáját, vagy valami ilyesmi. Szegény, jobbulást kívánok neki. :) Ahogy láttam eléggé megviselte ez az eset Ádámot, de remélem nem fog sokáig szomorkodni.
Amíg a meccs zajlott, mi anyummal otthon összepakoltunk az öcsém és az én cuccomat. Drága anyukám nagyon precízen összecsomagolt mind a kettőnknek, IMÁDOM!!!! Ez idő alatt mamám is nálunk volt és közben vele is beszélgettem:) Szegénykém még elég rendesen meg van fázva. :( 15 óra körül megérkeztek apumék, és elkezdtünk öcsémmel készülődni, mert most kivitelesen Ő is vonattal utazott, de csak Szolnokig volt velem. Viszont kicsit rossz volt, mert én találtam ülőhelyet, Ő viszont nem, így mondhatni nem is együtt utaztunk. Pedig, hogy örültem, hogy legalább Szolnokig nem fogok uncsizni erre tessék. Na mindegy, azért nagyon aranyos volt, mert amikor szállt le elköszönt tőlem:):):):) Miután elindult a vonat megcsörgettem Szabinát, hogy lassan elindulhat ha gondolja, mert kb 1 óra múlva beérek a Keletibe. Meglepő módon, most tök gyorsan oda is értem. Máskor olyan 18:15 és 18:30 között szoktam odaérni, most meg már 18 óra után kicsivel már ott voltam. :):):) Szabina már ott volt és segített, mert kicsit nehéz volt a tatyóm:) Haza értünk, Bandi és Viki itthon voltak. Elkezdtünk dumálgatni, közben haza ért Arlett is. Nagyban dumálgatunk kint a cigiző helyen, és épp a családok volt a téma, amikor eszembe jutott, hogy basszus fel kell hívnom anyumat, hogy minden oké, itthon vagyok:P:P:P Mindezek után leléptünk itthonról, mert meg volt beszélve, hogy a változatosság kedvéért üljünk be a Gyöngybe forrócsokizni, teázni és Bandi természetesen boroscolázott és jagerezett. :) Szabina is eljött velünk. Remélem nem volt zűrje emiatt a párjával, mert kb olyan 21:30 fele indultunk haza, ami azért elég késő, ha Szabinát nézzük. Mi olyan 22 óra után értünk haza nem sokkal, kajáltunk, mert éhesek voltunk. Bandi rakottkrumplit evett, amit anyum csinált, és azt mondta, hogy nagyon ízlett neki, aminek persze nagyon örültem. Aztán még kimentünk 1-1 szál cigire és Arlett is csatlakozott hozzánk mert nem tudott aludni. Nos azt hiszem ennyi. Cupp