2009. 06. 10.

Végre volt egy kis tennivalóm is a rádióban

Szép Jó Napot Mindenkinek!

Reggel 6:15-kor keltem, és igyekeztem ismét felkészíteni magam a mai napra, mert ma is mennem kellett a rádióba. Kényelmesen elkészülődtem, majd 8 után elindultam.
A buszon rohadt meleg volt, mert valószínűleg nem működött a légkondi normálisan.
Na mindegy azért túl éltem. A Kelenföldi pályaudvarnál leszálltam és onnan inkább sétáltam egy keveset, mert addig is levegőn voltam és még volt egy kevés szellő is.
Pont időben, 9-kor értem a munkahelyre. Erre mennék be az ajtón és zárva.
Elektromos az ajtó, úgy hogy csöngetni kell. Én azt is tettem, de senki nem jött ki. Furcsálltam is a dolgot, mert azt tudtam, hogy ha más nem is a Sanyi (recepciós) bent kell, hogy legyen.
Na mindegy amíg várakoztam, elszívtam egy cigit. Közben jött az egyik sofőr, és kérdezte, hogy miért álldogálok kint. Mondtam neki, hogy nem tudok be menni, mert nem nyit ajtót senki.
Ekkor tudtam meg, hogy a Sanyit kirúgták...hm.. ez meglepő volt hirtelen számomra.
Hááát van ez így.
Aztán megérkezett egy másik munkatársam is, de neki nem volt kulcsa az ajtóhoz. Szóval már 3-an dekkoltunk az ajtónál...hehe
A sofőr elkezdett telefonálgatni, hogy hátha valaki reagál, de sehol senki.
Már úgy voltam vele, hogy akkor ennek a napnak csőőő és megyek haza. Ekkor jött még valaki, aki kinyitotta nekünk az ajtót.
A Gábor, akihez gyakszira járok már bent volt. Beültem mellé a stúdióba és figyeltem, hogy mit csinál.
Épp adásban volt, úgy hogy hallgattam egy ideig, hogy milyen híreket olvas be.
Aztán rám bízott egy kis feladatot. Volt 2 hír, ami érinti a mozgássérült, vagy bármilyen fogyatékossággal élő emberek életét is és ennek kellett utána járnom, hogy elérhetőségeket találjak, majd fel is kellett ezeket hívni.
Az egyiket nem sikerült elérnem, mert nem volt olyan ember a telefon közelben, aki tudott volna információkat nyújtani az adott témáról.
Mindegy no para... hívtam a másikat.
Ott már szerencsével jártam, és le is beszéltem a hapsival egy időpontot egy telefonos interjú erejéig. :) Tiszta büszke voltam magamra. :):):):)
Mindeközben Gáborhoz jött egy úriember, akivel interjút készített...sportos téma volt, úgy hogy addig én sem tétlenkedtem, mert olvasgattam a híreket.
10 óra után Anti is befutott, mert nagyon úgy fest, hogy őt is felveszik a rádióhoz:) Miközben én olvastam a híráradatot, addig Ő is mesélt, hogy milyen újdonságok történtek a Marczin.
Aztán kimentünk egy cigire, beszélgettünk és vissza mentünk a stúdióba.
Majd az interjú után Gábor is kijött és elkezdett dumálgatni Antival.
Utána meg el is köszöntünk tőle, mivel az Ő munkaideje is lejárt és így már nekünk sem kellett tovább ott maradni.
Én leszálltam a Blahán, Anti meg ment tovább a Szénára.
Ahogy haza értem egyből tettem be egy adag ruhát mosni, aztán ettem egy falatot és kb eddig ennyi...

*

Miután keteregettem, bementem a Marczira a többiekhez, mert nem volt kedvem Nikivel meg Lórival itthon dekkolni.
Bent jól elvoltam. Beszélgettem a srácokkal, Antival, Zsoltival, Ferivel.
Aztán Bandiék is lejöttek.
Vacsi után nem sokkal Viki beszélt a tesójával, hogy mikorra várható, mert Viki már most átpakolta a cuccait a lakóotthonba, mivel augusztustól már itt fog lakni.
Húúúú Vikinek rengeteg cucca volt. Azt hittem soha nem pakoljuk föl. De a tesója nagyon rendes volt, mert egészen a lakásig fölhozta, nekünk már csak ki kellett pakolnunk.
Aztán, vagyis közben pihenés közben Bandival ettünk egy keveset.
Majd megint pakoltunk egy csöppet. Utána cigi, beszélgetés...
Most épp Szabinával beszélgetek MSN-en, Viki a telefonnal babrál valamit, Bandit nem tudom mit csinál...de gondolom Ő meg a Viki lap topját nyüstöli.
Nos szerintem mára ennyi.
Jó éjt mindenkinek!!! :)