2009. 03. 10.

Végre megkaptam Miksutól az olaszos öngyújtót:)

Jóóó reggelt szívecskéim:)

Na szépen elaludtam basszus. Amúgy sejtettem, hogy ez lesz, mert tegnap este már nagyon ki voltam fáradva. Na mindegy ez van. Még javában itthon vagyok, mert majd csak olyan 11 után indulok az irodába. Jaaaj ha belegondolok, hogy megint ott kell ülnöm 17 óráig... neeee:):) Jó annyira nem para ott lenni, csak kiszívja az agyam az a sok újdonság ami ott ér. Nem vagyok még hozzászokva ehhez az új feladathoz. De majdcsak belejövök ... (remélem). Azért ha van egy kevés szabad percetek gondoljatok majd rám okés? :) A holnapot viszont már annál inkább várom, mert akkor lesz "a beszélgessünk angolul téma:)" Andor Csabival. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire fogok tudni megszólalni, mert már régóta nem tanultam a nyelvet intenzíven. De csak nem annyira vészes gondolom, mert nekem a Csabi azt mondta múlthéten, hogy az a lényeg hogy úgymond ne haljak éhen Dániában, szóval ahhoz meg tényleg nem szükséges olyan mélyrehatoló angol tudás. Na de mindez majd csak akkor derül ki igazán, ha már ott leszek kint, és a gyakorlatban is meg kell álnom a helyemet. De én úgy vagyok vele, hogy ha a Dancsinak és a Zolinak is sikerült, akkor nekem miért ne jönne össze. Igaz ők azért jóval többet tudnak nálam angolból, de azért csak nem vagyok olyan béna én sem. :) Majd kérek segítséget Dancsitól, ha nagyon nem megy valami:):):)
Állítólag mára azt mondta az időjárás jelentés, hogy hideg lesz meg havaseső, ehhez képest most nézem, hogy jelen pillanatban süt a nap:):):) Na így bízzunk a meteorológusokban..hm:S
később folyt. köv. .....
12:00--->Itt vagyok az utazási irodában, nemrégen értem ide. Egyenlőre nem kell még csinálnom semmit, de azért lesz mit csinálni az előbb mondta a Rita. Leveleket fogunk megcímezni, frissítjük az Oktogon Travel weblapját, meg még nem is tudom de meló az lesz. Viszont ha holnap nagyon elhúzódik az angol beszélgetés, akkor nem muszáj bejönnöm:):):)
Mielőtt eljöttem otthonról beszéltem Szabinával, hogy inkább holnap talizzunk, mert valamivel több időm lesz rá. :) Dancsinak is írtam levelet, remélem mihamarabb el tudja majd olvasni. :)
Hm ma még semmit nem csináltam. Volt itt egy hölgy biztosítást akart kötni de pont egyedül voltam, mert Rita kiment bankba. Kicsit be is paráztam, hogy mi a fenét csináljak, de aztán feltaláltam magam, és mondtam neki, hogy foglaljon helyet, és elkezdtünk beszélgetni. Mondtam neki, hogy én csak gyakorlaton vagyok itt és ez még csak a második napom. Aztán megjött Rita és megmutatta, hogy kell biztosítást kötni. Nem tűnt nehéznek, de ha nekem kellett volna csinálni biztos, hogy elszúrtam volna valamit. hehe
Na majd később írok még.
21:40---> Itthon vagyok. Tök jó mert ma 15 órakor eljöhettem az utazási irodából, mert mint kiderült alig volt mit csinálni. Ritának fájt a feje egész nap és elég nyűgös is volt emiatt, így gondolt egyet és azt mondta tipli van, mert nem tud olyan feladatot adni, amit most meg tudnék csinálni talán majd később.
Haza fele jövet megcsöriztem apumat, váltottunk néhány szót, és meg dumáltuk, hogy leszek ma msn-en, de nem így alakult, mert beugrottam a Marczira. Ott elvoltam Bandival és Vikivel mint mindig. Cigizgettünk, beszélgettünk, Viki próbált bioszt tanulni. Annyira jó volt, hogy ma egész türhető időnk volt, így kint ültünk a zöld padon:):):) Majd felmentünk a 2.-ra, ott is elvoltunk, Tv-t néztünk, körmöt festettünk, addig Bandi gépezett. Kicsivel később Viki megcsörizte Erát, hogy mikorra várható mert nála volt Csámpi fényképezője. Amíg Era nem jött Én felnéztem Miksuhoz és végre sok könyörgés után ma megkaptam azt az öngyújtót, amit már nem is tudom mióta szerettem volna tőle. Nem fogjátok kitalálni miért nyavajogtam azért az öngyújtóért annyira, hát elmondom...azért mert rajta van az olasz zászló és az a felirat, hogy Italia:):):):) El sem tudjátok hinni mennyire örültem neki. Jóóó sok puszival díjaztam ezért a Miksut, aminek persze nem örült annyira:P:P:P Tudjátok milyen a Miksa?! (kis köcsög:P). Aztán Nagy Balázsnak kellett segítenem a motivációs levél miatt. Miután Őt is letudtam vissza mentem a Bandiékhoz, és nem sokra rá jött az Era is. Le akart menni egy cigire meg egy kávéra, de nekünk már kevésbé volt hozzá hangulatunk, meg amúgy is készültünk már haza. Era a Mammutig kísért minket, mert Ő metróval ment tovább, mi meg szokásunkhoz híven combinóval.
Ma ennyi történt. Jóóócccaaakkkááát:)