2009. 03. 15.

Márc 15-e. Szar egy nap

halika!

A délelőtt elég szokványos volt. Megint tök korán keltem fel, aztán elmentem hajat mosni.
Közben Arlett a Dallast nézte. Aztán kimentünk cigizni, meg közben dumcsiztunk.
Majd Viki és Bandi is felkeltek és kicsit később velük is kimentünk cigizni és kávézni. Aztán Vikiék félre vonultak egy kicsit, mert Viki tanult. Bandi egy kicsit uncsizott, meg ingerült is volt de nem tudom miért.
Aztán dél körül kajoltunk. Viki meg én tört krumplit ettünk, Bandi meg hideg kaját. Aztán még egy ideig elvoltunk itthon. Ja én mostam is. :)
Aztán Arlett elkezdett nagy kín-keservesen takarítani, mi meg bementünk a Marczira, mert Vikinek vissza kellett vinnie néhány cuccot. Amikor oda értünk Viki egyből föl is ment, mert jó sok cuccot kellett mosnia, vagy 3 adagot. Mi még lent maradtunk Bandival egy kávé és egy cigi erejéig.
Majd mi is felmentünk. Néztük a Tv-t, Viki pakolászott, meg elment hajat mosni. Közben én lementem az orvosiba, mert van egy kicsi gubanc, de nem para. Majd kikúrálom:):):)
Olyan 17 óra körül eljöttünk a marcziról, és beültünk a Gyöngybe. Ott voltunk kb 1 órát és ennyi.
Aztán jött a hideg zuhany... szokás szerint mentünk a Szénára és vártuk a combinót, de semmi. Csak régi típusú villamosok jöttek folyton. Nagyjából 30 percet dekkoltunk ott, közben Viki meg én is telefonálgattunk, hogy most mi a f***sz van, miért nincs combinó. Aztán kiderűlt, hogy mára kivonták őket a tüntetések miatt. Na szuper...jött a tanakodás, hogy mi legyen. Menyjünk- e vissza a koliba, vagy menyjünk haza busszal. Aztán felhívtuk Bánt, aki persze szokás szerint tök sokára reagált vissza. Ő azt mondta, hogy akkor Bandi maradjon a Marczin, Viki meg én meg haza jöttünk a blahára. Viki egy gyógyszer miatt jött velem, mert fáj az ínye nagyon, és ezért nem maradt az ő Manókájával. Nekem meg enyhén célzást tett a Bán, hogy nem lenne jó ötlet ha ott aludnék. Aztán úgy felhúzott agyilag, hogy mondtam neki, hogy nem is akarok ott aludni és én mindenképpen haza jövök. Csak azt nem vágom kinek fáj, ha délutánonként bent vagyok a koliban. Szerintem attól még, hogy kiköltöztem ide, az még nem azt jelenti, hogy itt is kell dekkolni éjjel - nappal. Én szeretem ezt a helyet, de nem úgy, hogy egész nap, vagyis suli utántól itt legyek folyton. Az önálló élet nem arról szól, hogy folyton itthon kell ülni és nézni mint hülye...szerintem legalábbis. De holnap majd megkérdezem Bánt, vagy az Évát, hogy nekik mi a véleményük erről. Arról úgy érzem nem tehetek, hogy anno az egyik volt lakó sokszor titokben bent aludt a koliban. Ezért nem engem kéne szivatni. Én kb 4szer aludtam bent a Marczin szeptember óta, de MINDIG szóltam előre, hogy nem fogok tudni haza menni. Na mindegy úgy néz ki ez már nem is számít.
Mindig az a szar, szemét, aki próbál egyenes és becsületes lenni. :(:(:(
Na jóéjt mindenkinek.