2009. 03. 30.

Néhány idézet..csak úgy

Ülök a csendben és hallom a hangodat,
A tükörbe nézek, de nem látom önmagam,
Keserű szavak csak ennyi, ami maradt,
Egy keserű emlék s pár múló pillanat.
Szememből elhullik egy apró könnycsepp,
Tudom, hogy nélküled mindek sokkal könnyebb,
De belül szívemet széttépi a bánat,
Nincs egy árva szó sem, mely elhagyja a számat.
Ha te elmész nekem senki sem marad,
Ne hagyd, hogy rám dőljenek az ezeréves falak.
Te nem látod mit is élek át,
Lelkem egyetlen segélyszóra vár,
Hogy kiemelj ebből a sötét tengerből,
Hogy azt mondhassam te vagy a megmentőm.
Szeretném azt érezni újra, hogy szeretsz,
Szeretném kezemmel fogni a kezed.
Reménykedve nézek szét a szobába,
Szemem téged keres az esti homályba,
De érzem nincs több remény,
Tudom többé már nem vagy az enyém.
Hiányod széttörte lelkemet,
Most már tudom, ELVESZTETTELEK…
*
Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem ő jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.
*
Azt hiszed hiba volt, tévedtél. Legszebb emlék, hisz így lettél, Az aki vagy, nem védkeztél, Köszönöm, hogy nem szerettél.
*
Mindig is a kacérság volt a szemedben, de nem vettem komolyan, A kedved ide-oda csapongó volt, hol ilyen, hol olyan, Olyan felelőtlenül dobtál el egyik napról a másikra, Akár egy hamvadó cigarettát a zöldellő pázsitra. De Téged nem érdekel, amit érzek, mert az önzőséged elvakít, Minden köteléket elvágtál, ami tőlem elszakít.
*
„...egyes dolgok nem többek önmaguknál, nem tartanak sokáig, helyet foglalnak a szívedben és legközelebb okosabb leszel … ha annyira fontos vagyok neked, tiszteld az érzéseimet és éljük tovább a saját életünket!"
*
„Ne vesztegesd idődet arra, aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse.”
*
„El kell engedned a múltad, hogy lehessen jövőd.”
*
,,Ha tartósan úgy érezzük, hogy már nincs dolgunk egymással, harag és gyűlölet nélkül is el lehet búcsúzni. Azonban sokszor a másikra haragszunk, mert nem olyan vagy nem vált olyanná, amilyennek elképzeltük. Pedig nem tehet arról, hogy nem vagyunk elég jó emberismerők, és olyat kértünk, amit nem tud megadni. Elmenni könnyen kell, ahogy a levél leválik a fáról. Elmenni egyszer szabad csak és véglegesen. Egy foghúzás rossz, de elviselhető. De ha mindennap húznának rajta egy keveset - azt nem lehetne kibírni. Az ilyenfajta szétválásban tönkremegy két ember.”
*
"Nem fogok sírni. Már nem. Csak úgy tud fájni!"
*
„A szívben tátongó űrt nem lehet egy dugóval elzárni.”
*
,,A szerelem sose végződik barátsággal."
*
A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségeinek.Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.
*

Vasárnap nagy vonalakban....neee mááá megint hétfő

Good Morning Everybody!

Nos, hol is kezdjem...nézzük akkor a tegnapi napomat nagy vonalakban.
Tegnap ilyenkor még javában otthon voltam:) Elég sokáig aludtam, kb olyan 10 körül keltem. Amikor levánszorogtam a szobámból anyum már a konyhában tevékenykedett. Amikor össze szedtem magam, én is kimentem hozzá és amiben tudtam segítettem neki. Együtt főzőcskéztünk:) Szeretek anyummal együtt sütni - főzni, mert közben nagyon jókat szoktunk beszélgetni:) Apukám és Öcsém már nem voltak otthon, mert Ádámnak focija volt és apukám is kiment megnézni. Dél körül kajoltunk, majd 14 óra körül elkezdődött az idei évi Forma-1 első futama.(Ausztrál nagydíj...ha valaki nem tudná) :) Viszont nem láttam sajna rendesen, mert közben azért pakolászni kellett, meg ilyenek, de azt tudom, hogy Button lett az első. 15:30 fele apukám kivitt az állomásra és most kivételesen nem kellett sokat várni a vonatra. 18:00 óra magasságában értem fel Pestre, és most nem jött ki elém senki a Keletibe, így egyedül jöttem haza. Bár nem is volt olyan rossz így sem. Itthon csak Arlett és Lóri volt, mert Niki majd csak ma jön haza, Bandi meg ugye a Marczin volt Vikivel. Na mindegy. Gyorsan kipakoltam a cuccaimat, beszéltem a szüleimmel telón, hogy rendben ide értem és nem aggódjanak. Aztán kezdtem kicsit bepunnyadni, így fogtam magam és bementem Bandiékhoz. Kicsit meg is bántam a dolgot, mert szarrá áztam egy az, a másik, meg, hogy Viki sem volt éppen toppon meg ugyebár én sem, és Viki szegény hülyén reagált valamire, amit én is szarul vettem és egy pici rossz érzés alakult ki bennem. De kis idő múlva sikerült lenyugodnom, mert Bandival lementünk 1 cigire. Lent volt Anti és Tari Feri is. Antival kezdtünk el dumálgatni. Kérdezte tőlünk, hogy ilyen esőben még haza is kell mennünk? Erre poénból benyögtem neki, hogy nem...bent alszunk a Marczin...:P Erre Ő azt reagálta, hogy mellette van még egy szabad hely....hehehehe....NO COMMENT...hihi
Ezek után még felnéztünk a Vikihez kicsit, aztán haza jöttünk. Hála istennek addigra már nem esett annyira az eső. Itthon még dumálgattunk hárman: Arlett, Bandi és Én. Olyan éjfél körül ment mindenki csicsikálni.

MA:

Pff...már tök korán fent voltam basszus. Nem tudom miért, de az éjszaka folyamán alig aludtam valamit. Egyfolytában csak forgolódtam, meg volt egy álmom is. :S Nem volt rossz álom, csak az a személy szerepelt benne, akivel foglalkoznom sem kellene egy percig sem...szerintem már kitaláltátok, hogy ki az (???!!!). Na mindegy ezt hagyjuk is. 6-kor kikeltem az ágyikómból, elmentem tusolni és hajat mosni. Aztán főztem kávét, és amíg az főtt kisminkeltem magam. Aztán kimentem egy cigire és egy kávéra. Már csak Arlett és én vagyunk itthon, mert a fiúk már leléptek.
11:52-->
Utazási Iroda....Huuuu...ma 18 óráig itt kell lennem, meg lehet, hogy a héten így is lesz végig. Ijjj...hááát kicsit húzós lesz, csak nem az egy óra plusz fog sokat számítani. Meg végülis nem olyan gáz itt, szóval ki lehet majd bírni úgy hiszem.
Juuuuj már csak 12 nap ésssss Dániaaaaaaaaa:):):):) Na majd még később jövök
14:40-->
Hm...ma még semmi. De nagyon semmi. Egész nap itt ülök a gép előtt, de meló nuku. Ilyenkor halál uncsi az egész. És még kb 3 órát ki kell bírnom valahogy. Azért nagyon remélem, hogy ha ma már nem is de a hét további részében mozgalmasabb napok elé nézünk. Most Szabinával msn-zek, meg Vikivel beszéltem egy kicsit, de Ő hamar lelépett.
16:39-->
Még mindig itt vagyok az irodában, mert Rita épp most ment el néhány ügyet intézni. Azért remélem hamar vissza fog jönni. Viszont nem vagyok egyedül, mert itt van Rita párja. Igaz nem kommunikálunk egymással, de legalább az az érzés meg van, hogy nem egyedül kell lennem. Ja, amúgy annyi melóm volt egész dél óta, hogy egy Toszkánai árajánlatot küldtem ki. Megmondom őszintén ez kb 10 perces meló volt és nem több. Akkor el lehet képzelni micsoda punnyadás volt itt egész nap...:S Persze be - bejött egy - két ember, de azok is csak érdeklődni, vagy egész mást kerestek ami itt nem található. Szóval ennyi...
Ilyenkor viszont az a nagyon szar, hogy tök fáradtnak érzem magam, de tudom, hogy haza megyek, otthon lesz Niki meg Lóri és nem fogok tudni otthon maradni. Mert ugye pihenésről ez esetben ne is álmodjak. Azt majd csak este. :(
Sokszor nem is értem, hogy Bandi hogy bírja azt az életstílust amit Ő él. Reggel, illetve hajnalok-hajnalán felkel, és 6-kor, amikor én kelek Ő már lép is le otthonról és legjobb esetben csak 9:30 körül ér haza. Persze akkor már látszik rajta, hogy fáradt, de hogy az egész napot hogy bírja pihi nélkül...(???) ez számomra rejtély marad asszem. Na mindegy. Amúgy meg azért is rizsázok itt nektek ennyit, mert halálra unom magam, és bízok benne, hogy talán így gyorsabban repül az idő. Tudjátok a remény hal meg utoljára...hehehehe
Na jól van nem untatlak a hülyeségeimmel titeket. Majd még este valamikor, vagy az is lehet, hogy inkább holnap írok majd.
pusz