2009. 03. 06.

a délelőt szar volt, de a délután már egész jó:)

3 szépséges lány:) Anna Én Viki

Ííííígy szeereetleek Bandiiiii:):):)

Bandi, Viki, Anna

Annával:)

Végre péntek van, már alig vártam. :) Ma megyek haza a 16:13-as vonattal és most kivételesen nem Szabina vagy Era kísér majd ki, hanem Viki és Bandi. Még tegnap ajánlotta Fel Viki, hogy szívesen kikísérnek. Ma reggel 8:15 körül keltem, mivel csak 11:15-re kellett bejönni suliba. :)
Viszont nagyon meglepődtem, mert épp, hogy felöltöztem, csöngött az ajtócsengő, és Szabina jött. Mivel délután nem ér rá, ezért jött reggel. Kimentünk cigizni, kávézni na meg dumálgatni. Közben írtam sms-t Erának, hogy mivel így alakult ki jön-e velem. Persze kézségesen igent mondott, csak közben kiderült egy - két dolog, ami számomra csak utólag derült ki, így lemondtam Erát és úgy döntöttem, hogy nem kérek Era segítségéből. Újjabban kezd elegem lenni a hülyeségeiből, és ha nem hajlandó változást mutatni, akkor egy ideig hanyagolni fogom a társaságát. Na mindegy. Most épp suliban vagyok, adminisztráció óránk van. Kicsit már fárasztó, de majdcsak vége lesz. Hétfőtől viszont egy ideig nem nagyon leszek elérhető napközben, mivel beindul a gyakszim:( :) Hm... kicsit furcsa lesz, mert nem sok időm lesz a barátokra.
na most ennyi mert itt a tancinéni
pusz
21:27--> Na most már itthonról (Gyoma) írok. Suli után haza rohantam, majd nem sokra rá hívott Viki, hogy ha tudok vegyek már nekik cigit. Csak drága lelkem azt nem mondta, hogy milyen kell, így megcsöriztem és visszahívott. Mondta, hogy piros Bond. Aztán rávettem magam és le is mentem, de akkor pont jöttek is Bandiék. Megvették a bagót és mentünk is fel a lakásba. Otthon cigiztünk, kávéztunk, beszélgettünk erről - arról, de főleg Era volt a téma, mert lassan mind a 3-an kezdünk belefáradni a hülyeségeibe. Közben haza ért Arlett is és csatlakozott hozzánk egy cigi erejéig, majd mondta, hogy akar venni egy klassz fölsőt. De közben meg azon problémázott, hogy a 10 millió nadrágja közül melyiket vegye fel:P:P:P No comment. Mondtam is neki, persze poénosan, hogy kiakaszt az öltözködési mániájával.:):):) Ja, de viszont aranyos volt Arlettől, mert kaptam tőle egy jó kis fölsőt, úgyhogy mielőtt elindultunk volna a keletibe gyorsan át is vettem. :):):) Nagyon tetszik:) Köszi Arlett:):):) Mindezek után fogtuk magunkat és elindultunk, mert már azért idő volt, és mivel Bandi miatt busszal kellett mennünk így hamarabb indultunk, mert azt nem tudtam, hogy így mennyi idő. Arlett is eljött velünk a ruhás boltig és ott köszöntem el tőle. Hála istennek megtaláltuk azt a buszt, ami nekünk kellett és az vitt ki minket a pályaudvarra. A pályaudvarra érve kerülnünk kellett egy nagyot, mert nem a legjobb helyen szálltunk le, de no para elértem a vonatomat bőven. Még egy cigire is volt időnk:) Hm...mit ad isten ahogy nagyban cigizgetünk, valaki megkocogtatta a vállam. Nem találjátok ki, hogy ki volt az?! Az a hapika, aki múltkor is lefárasztott a dumájával. De most okosabb voltam, mint múltkor és lekezeltem, így nem vele kellett utaznom egy kabinban.
A vonat indulása előtt olyan negyed órával mondtam Bandiéknak, hogy menyjenek nyugodtan vissza én meg felszállok, hogy legyen helyem. Könnyes búcsúzás után :P felmentem a vonatra és sikerült helyet is találnom, úgyhogy sínen voltam (szó szerint mondhatni:P:P:P). Mezőtúrnál megcsöriztem apumat, úgyhogy jött is értem. Haza érve találkoztam öcsémmel aki épp focizni ment, úgyhogy oda mentem anyukámhoz, jól megölelgettem, elszívtunk egy cigit és beszélgettünk. Aztán kajoltam és feljöttem a szobámba. Hát ennyi. Ja és most épp Csámpival dumálgatok Msn-en.
háát szép jó éjszakát!!! puszika