2009. 07. 05.

Összegzés csütörtöktől - vasárnapig

Ciao Mindenkinek!

Megpróbálom összegezni a napjaimat csütörtöktől egészen mostanáig ha sikerül.

CSÜTÖRTÖK:

Reggel elég korán ébredtem fel, vagyis ébresztett fel apukám. :) Ugye szerda este Ő és Öcsém átjöttek hozzám, mert megműtötték öcsikém szemét és ezért nálam aludtak egy éjszakát.
Mivel nagyon meleg volt, meg az a szoba ahol ők aludtak, így szegény apukám nem sokat aludt. Reggel bekopogott hozzám, hogy van-e kávé, majd kiment. Mivel már nem igazán tudtam visszaaludni, így hát felkeltem, összeszedtem magam. 10 óráig nem sok minden történt. Aztán apukám meg Ádám elkezdtek készülődni, mert vissza kellett menni a kórházba, hogy levegyék a kötést.
Miután leléptek egyedül maradtam itthon. Jóformán egész nap "magányos voltam". Olyan dél körül telefonált Arlett, hogy itt van a közelben és ha van időm beugrik hozzám. Mondanom sem kell nagyon megörültem, mert végre volt kihez szólnom. Így azért már sokkal kellemesebb volt a hangulat, mert tök sokat beszélgettünk, meg böngésztünk a neten. Kb 15 óra tájékán lelépett a csajszi. Utána megint csak bajban voltam egy kicsit, mert Dancsi is beígérkezett, de még nem tudtam pontosan, hogy mikor jön. Így fogtam magam és bementem a Marczira. Igazából nem tudom minek, mert kb fél órát voltam csak ott, aztán fogtam magam és haza jöttem. De még jó, hogy így tettem, mert nem sokkal azután, hogy megjöttem hívott Dancsi anyuja, hogy kb 18 óra körül jönnek. Így is volt. Végre nem voltam egyedül....juhééééé:):):):)
Még aznap elmentünk a West End-be, mert Dancsi telót akart venni, de ott nem volt olyan amilyet Ő szerett volna. Így haza jöttünk és itthon töltöttük a nap további kis részét. Még valamikor este 21 óra után szólt az egyik főnököm, hogy másnap be kell mennem a rádióba, mert lesz valami megbeszélés. Na gondoltam magamban nagyon jó, hogy nem tud hamarabb szólni. De végülis mindegy ha menni kell. hát menni kell.

PÉNTEK:

Reggel megint időben fel kellett kelnem a rádió miatt. Igaz csak délre kellett. hogy beérjek, de a délelőttök nagyon hamar el szoktak tellni, így inkább időben fenn voltam. Dancsi is felébredt olyan 10 körül, majd reggeliztünk, beszélgettünk egy kicsit, aztán elindultunk. Én a rádióba, Ő pedig intézte a saját kis dolgait.
Ahogy beértem a munkahelyre épp a Zoli ("nagy főnök") nyitott ajtót. Bementem a stúdióba és szinte egyből belecsöppentem egy interjúba, ugyanis az egyik munkatársam épp műsorban volt és készített egy ripotot velem meg egy másik munikatárssal. A téma számomra nagyon izgi volt, mert az idegen nyelvekről beszélgettünk:):):):) Nagyon élveztem a beszélgetést:)
Aztán mindenki kiült a folyosóra és ott tartottunk egy megbeszélést. Olyan 16 óra után fejeztünk be a dumálást és csak ezek után léphettünk le.
Ahogy kiléptem a rádióból egyből megtalált az Anti és az Era is telón. Erával megbeszéltük, hogy a Móriczon talizunk és onnan együtt megyünk a Blahára. Anti meg csak azért hívott, mert haza ment 3 hétre és mivel nem tudtunk elköszönni egymástól, ezért felhívott.
Ahogy a Móriczra értem megcsörgettem apukámat, hogy elmeséljem neki mi volt a rádióba. Aztán még egy kis ideig várnom kellett Erára. Ahogy Ő megérkezett úgy jött vele egy szép nagy zápor is, úgyhogy sikerült valamelyest eláznunk. Haza értünk, majd hívott Arlett, hogy nem - e megyek be a Marczira, mert akkor talizhatnánk. Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem megyek, mert itt még javában szakadt az eső. Aztán elég későn, de végre Dancsi is megjött. Izgultam miatta, mert tényleg nagyon rossz idő volt, és aggódtam, hogy nehogy szarrá ázzon. Hála istennek semmi baja nem volt. Majd így hármasban elvoltunk egy ideig. Fölmentünk a tetőre és ott dumálgattunk, meg a két kis lökött csak azt élvezte, hogy ázhatnak az esőban...NO COMMENT...:P:P:P
Aztán Erának haza kellett mennie. Mi még dumálgattunk Dancsival majd mentünk aludni.

SZOMBAT:

Délelőtt semmi extra nem történt, mert itthon voltunk. Délután elmentünk sétálni Dancsival, mert azért egész nap itthon elég uncsi. Igazából nem tudtuk, hogy merre menjünk, így csak mentünk előre. Végül beültünk a Gyöngybe, megittunk egy - egy kólát, majd benéztünk a Marczira. Tök furcsa volt, mert nagyon üres volt az egész épület. Épp hogy csak néhány ember lézengett itt - ott. Fölmetünk a 3-ra, megnéztük, hogy bent van - e Szabina meg Tomi, és hála istennek ott voltak. Még fent váltottunk néhány szót, majd mind a 4-en lementünk a földszintre és ott folytattuk. Aztán Tomi kitalálta, hogy menjünk ki a Shakesbeer-be meginni valamit. Így fogtuk magunkta és kimentünk. Tomi tök rendi volt, mert mindhármunkat meghívott. Mi lányok vodka-narancsot ittunk, Tomi meg sört meg valami rövidet. Aztán tök jókat dumálgattunk, Tomi egyszer - egyszer elsütött egy - egy poént. Aztán mivel Erát vártuk, így nagyon oda kellett figyelnünk, hogy észre vegyük, mert neki meg elfelejtettünk szólni, hogy nem a koliban leszünk. Még jó, hogy Tominak jó a szeme, mert egyből kiszúrta, amikor jött az Erika és szinte kórusban kiabáltunk neki, hogy jöjjön át a másik oldalra. Akkor Ő is csatlakozott hozzánk egy kóla erejéig, majd Dancsi, Era meg Én leléptünk, mert Erának időben ki kellett mennie a Keletibe, mert nem tudom hova utazott, de valami buliba ment.
Mi meg kitaláltuk Dancsival, hogy lemegyünk a rakpartra, hogy megnézzünk a Dunát közelről.
Nagyon kellemesen telt el ez az este, mert elég sokáig kint ücsörögtönk a víznél és jó nagyokat beszélgettünk mindenféle dologról. Olyan 23 óra körül értünk haza, majd mentünk csicsikálni.

VASÁRNAP:

Valamikor 6 után Era megcsörgetett, hogy itt van az ajtóba, úgyhogy beengedtem, majd vissza mentem aludni. Ő is lefeküdt, mert gondolom baromi fáradt lehett, elvégre egész éjszaka bulizott. Olyan 9:30 körül Dancsi ébresztett, hogy le kéne kísérnem, mert jön a Beni (nevelőfaterja). Lementünk, ők megdumálták, amit kellett, majd visszajöttünk a lakásba. Aztán lementem boltba venni kenyeret, meg felvágottat. Utána reggeliztünk, majd Dancsi ismét lelépett, mert ment valami gyülibe. Era még javában alszik. Én meg anyagokat nézek, hogy mikről tudnék beszélgetni a műsoromba a rádióba.
Este ha minden igaz elmegyünk "bulizgatni" egy kicsit.
Na hát ennyi lenne asszem.


Még nem tudom mikor, de majd írok még.

puszi mindenkinek!!!

csőőőőő