2009. 06. 23.

Megabrutáslis, Kokkenfakkenos buli Dancsiéknál:)

Welcome party képek


nagy a boldogság:)


Szalai Klán forever /a szép szemű és a bölcs:)/

Anya és lánya:)

így örültünk egymásnak:)

Jáncsííí épp Geri felé "sasolt"

Én, Geri, Era, Dancsi, Norbi

friends:)

Isten hozott csajeeee:)


szép idézet


az első pillanatok amikor haza ért:)

Az elmúlt két napom nagyon emlékezetes marad számomra.
Mindenki nagy lázban volt, hisz végre Dancsi haza jött Dániából, röpke fél év után.
A meglepi buli nagy és precíz szervezést igényelt, hogy minden a legtutibb legyen. Mindenkinek megvolt a feladata, hogy mit csináljon. Nagyon aprólékosan meg volt tercezve az utolsó szösszenetig. Muszáj is volt, hogy Dancsi még csak véletlenül se sejtsen meg semmit. :)
Era, Norbi meg Én rajzoltunk, színeztünk, díszítettünk stb ...
Dancsi nagyija készítette a finomabbnál - finomabb kajcsikat [hozzáteszem istenkirály fincsi volt minden:)]. Ibolya néni (Dancsi anyuja) takarított meg sürgött - forgott.
Majd mindent megbeszéltünk részletesen, hogy mi lesz, ha Dancsi megérkezik. Ezek után Ibolya néni és Era elmentek Dancsiért a Marcsira (ahogy Norbi mondaná...hihihi), de ez is úgy volt, hogy Ibolya néni kitette Erát a kolesz közelében, hogy nehogy az legyen, hogy miért együtt mentek. (kicsit levágós lett volna Dancsinak). Úgyhogy Ibolya néni érkezett meg előbb, majd rá pár percre Era is betoppant a 100 kilós tatyójával (így még hitelesebb volt a történet...hehe). Dancsinak meg az lett beadva, hogy Era náluk aludhat, aminek persze nagyon örült a csajszika, így nem is gondolhatta, hogy otthon már mindenki tűkön ülve várja a hazatérését. Addig mi mindent igyekeztünk a lehető legklasszabban megcsinálni, hogy egy perfect welcome party legyen:):):) Hála istennek mindennel időben végződtünk, úgyhogy szinte mindenki beállt a konyhába az ablakhoz, és onnan sasoltuk, hogy mikor érkeznek már meg Dancsiék.
Majd kb 19:30 körül begördült a várva várt autó. Gyorsan mindenki fölrohant az emeletre, mert úgy volt megdumálva, hogy ahogy bejön a Csaje, megvárjuk az első reakciót, majd előugrunk és lesz nagy meglepetés. Így is lett. Norbival megbeszéltük, hogy ahogy előugrunk azt fogjuk kiáltani a Dancsinak, hogy - CSUMÍÍÍÍÍ -. Voltak nagy ujjongások, sikongatásig, meghatódások, pityergések stb... Egyem is meg Dancsi olyan, de olyan édi volt. Annyira meghatódtam, mert engem is tök aranyosan fogadott. :) Azt hiszem azt a pillanatot nem fogom elfelejteni, ahogy megölelt és megköszönte, hogy ott vagyok.:) Akkor én is bekönnyeztem egy perc alatt, hisz nagyon érzékeny típus vagyok.
A nagy üdvrivalgás után kicsit csillapodtak az kedélyek és leültünk a nappaliba. Szegény Dancsi azt sem tudta kinek örüljön, vagy kivel beszéljen. Majd a társaság egy része elment kajolni, mert 1 - 2 vendég vidékről érkezett és ők időhöz voltak kötve, így nekik hamarabb kellett lelépniük.
Majd miután ők elmentek, mi elkezdtünk "party-ni". A hangulat megabrutális volt szerintem. :) Nagyon sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, hülyültünk és még sorolhatnám. :) Geri (Dancsi haverja) tartott nekünk egy kisebb fajta "előadást", amin szanaszét röhögtük az agyunkat, és a felénél már kissé el is vesztettük a fonalat, mert volt a történetben már minden. Az idétlen Cartoon Network-ös mesétől elkezdve, a Gyilkos számokig és a termékbemutatással bezárólag minden. nagyon poénos volt az egyszer biztos. :) Közben Youtube-ról nyomattuk a zenéket, ami elég változatos volt, mert ahányan voltunk, kb annyi féle zenei stílust képviseltünk. De igyekeztünk úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, és mindenki élvezze a bulit.
Szerintem ez teljes mértékig így is történt, mert Én személy szerint nagyon jól éreztem magam!!! A hangulat fenomenális volt, a kaja isteni finom, Nagyi teája utánozhatatlan:) az emberek akik pedig ott voltak ... hááát nem is tudom kifejezni.
Azt hiszem nem is tudnám szebben kifejezni és zárni ezt a fejezett minthogy:

ISTEN HOZOTT ITTHON DANCSI!!!
WELCOME TO THE KOKKENFAKKEN, DANCEFAKKEN, MEGAFAKKEN, WOMITFAKKEN, DRINKENFAKKEN PARTY!!! :):):)

(ha jól emlékszem valahogy így szólt a Dancsinak szánt üdvözlő szöveg, amit készítettünk neki)

Mindenkinek hálás köszönet, hogy ilyen jól sikerült a buli és hogy részese lehettem.

millió puszi