2009. 05. 16.

Tegnap: Páll Attila szülinapját ünnepeltük meg, 32 éves lett:)

Ez a nap is tök hamar eltelt. Voltam megint állásinterjún a Marczihoz közel egy adatrögzítős meló miatt. Háát sajna ez most nem jött össze, úgyhogy nagyon úgy fest, hogy marad a XII. kerületi meló. Ez mondjuk érdekes lesz, mert reggel 8-ra kell oda érnem és délután 4-ig. Na majd meglátjuk, hogy mi lesz. Viszont azért még nézgelődök, hátha találok valami közelebbit.

Az állásinterjú után kiszaladtam ajándékot venni az Attilának és Anti is kikísért. Tökre örültem, hogy eljött velem, mert Ő jobban ismeri az Attilát és így tudott abban segíteni, hogy mit vegyek neki. :) Még jóval ez előtt kérdeztem Attilát, hogy minek örülne, erre drága lelkem azt mondta, hogy legyek kreatív:P:) Jófej mi?! Na mindegy, végül is meg lett oldva és örült is az ajándékomnak:) Nekem ez a lényeg. :)

Aztán tök hülyén jött ki a helyzet, mert épp hogy beért Norbi a koliba, mi pont léptünk, mert a Millenáris Parkban ünnepeltük meg a szülinapost:)
Viszont kint nagyon jól elvoltunk:) Jóóó volt a hangulat nagyon. Készült néhány kép is, amit majd elkérek a Kalányos Zsoltitól és akkor majd fel tudom ide is tenni. :) Poén...ugyebár én a Dienes Tomi mellett ültem és néhányszor kellett neki segíteni sört önteni meg ilyenek és persze, hogy majdnem mindig úgy vagyok lefényképezve, hogy pia van a kezembe:) Pedig nem is csípem a sört:) hehe
Aztán kissé lelankadt a hangulat, mert oda jött néhány hívő emberke és ott osztották az ész több, mint 1 órán keresztül. :S D. Tomi már nagyon ki volt bukva és úgy oltotta őket egy idő után, hogy én csitítgattam, hogy nyugodjon meg. De ezt a kis apró dolgot leszámítva, szerintem nagyon jó volt az egész:) Szóval megérte elmenni:)

Hogy ma mi lesz még nem tudom. Annyi biztos, hogy Era itt alszik nálunk, mert mondtam neki, hogy csak Bandi meg én vagyunk itthon, és hogy simán jöhet. Addig meg majd csak el leszek/leszünk. Kéne takarítani, mert jó ideje rajtam kívül senki nem csinálja meg. Jó a Bandi kivétel, mert azon a hétvégén Ő meg Viki takarítottak, amikor nem voltam itt, de amúgy Nikiék pl semmit nem hajlandóak megcsinálni, mondván ez úgysem a saját lakásuk és ők szarnak bele. Aranyosak mi?! Na mindegy. Szóval asszem el leszek.

Most búcsúzom, aztán majd jelentkezem valamikor. Kellemes hétvégét mindenkinek.

csók özön