2009. 02. 01.


Endrit (albán csávókám) :)
Szerintem nagyoooon jóóó pasi


Barátnőimmel Tisza-tón idén nyáron.
Nagyon jóóóó buli volt. :)
Hy Everybody!

Most nem írok sokat, csak annyit, hogy a délután eltelt, itt volt a volt lakótársam Adri. Beszélgettünk, meg hülyültünk kicsit, de elég hamar el is ment. Utána ebédeltünk Vikivel meg Bandival. Aztán ők megnézték a Smallville-t, amit persze én nem preferálok....na mindegy. Addig én gépeztem:P A film után vittem vissza Vikit a Heim Pálba. Mondanom sem kell nagyon izgi volt, mert közben esett a hó:( De megoldottuk a dolgot, szóval minden ok:):):):):) Miután haza jöttem, nem sokra rá megjött Arlett, vele is váltottunk néhány szót és kb ennyi.
Na majd holnap folytatom.
Addig is sok puszi

Egy felejthetetlen emlék(Viki, Dancsi, Era, Ricsi) a ballagásomon




Halihó!!!

Vasárnap van és mindjárt dél. Már reggel 8 óra óta talpon vagyok. Nem tudom miért de valahogy nem tudtam aludni, így hát fel keltem, elkezdtem mosni két adagnyi ruhát. 10 körül Bandiék is kikászálódtak az ágyból, kimentünk egy cigire meg kávéra. Majd megbeszéltük Vikivel, hogy takarítani kellene...hm:):P
Mit ne mondjak olyan nagy kedvem nincs hozzá, dehát muszáj lesz, mert nem szeretem ha kosz van. Szóval szerintem hamarosan ráveszem magam és neki látok a "nagy" feladatnak:P Viki addig is itt tevékenykedik a konyhába...aranyos nem?:):) Valami ebédet csinál.
A tegnapi napom egész türhető volt. Itt volt Era is velünk. Délelőtt el mentünk Vikiért a kórházba, majd itthon elvoltunk. Bevásároltunk és csináltunk kaját. Meg kell mondjam Era isteni ebédet csinált:):):) Nagyon tehetséges csajszika. Sűlt krumplit csinált hússal. De ami a lényeg a szósz, amit a húshoz csinált. Valami tejfölös cucc volt, de valami fenséges ízvilággal:):):):) Mondtam is neki, hogy felvesszük szakácsnőnek....hihi:P Később MSN-tem egy kicsit Apummal, Dancsival meg még 1-2 ismerősömmel. Este fele még csináltunk vaníliás pudingot, ami a végén karamellás ízű lett. Mi Erikával szeretünk ám kotyvasztani ezt - azt....így jött ez a puding is. Aztán Era lelépett, mert mennie kellett haza, mi meg néztünk valami vígjátékot. Nagyon vicces film volt. :):):) Olyan 23 óra körül elköszöntünk egymástól és mindenki elment csicsikálni. Hm..poén, de nem tudtam elaludni. Össze - vissza forgolódtam az ágyamban. Aztán fogtam magam és elkezdtem pakolászni a fiókomban. Rendszereztem 1-2 papíromat. Olyan éjfél után végül sikerült elaludnom.
Asszem röviden ennyi.
Halihó Mindenkinek!
Ismét egy új nap kezdődött! Még csak 10 óra múlt és én még itthon vagyok:):) Sajna már nem sokáig, mert 11:30-ra be kell mennem e suliba. :( Remélhetőleg nem kell ott dekkolnom sokáig, mert délután programom lesz, megyek szalagavatóra:):):) Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Én nagyon szeretem az effajta "rendezvényeket" szerintem ha jól meg van szervezve akkor gyönyörű tud lenni. Na majd kiderül, hogy az ideibe mennyi energiát fektettek. Majd holnap leírom nektek, hogy hogy tetszett az egész. :) Más téma: Tegnap este nagyban hajat mostam, olyan 20:00 óra körül amikor belibbent Bán (ő a lakóotthon szocmunkása). Jó fej figura, csak néha kicsit csendes.:):) Na mindegy, dumálgattunk kicsit. Közben én Lórinak magyaráztam, hogy miről szól az Antigoné:):):) Vicces mi? Mondjuk én azt az egy kötelező olvasmányt kivételesen szerettem, szóval nem volt nagy gond elmondani miről szól. Kb, olyan 22:30-kor mentem alukálni, és ma elég sokáig sikerült aludni. Ja és még álmodtam is...hm. Pontosan nem emlékszem, hogy mi volt az álmom, de annyi megmaradt, hogy a Zoli benne volt. :) Hááát érdekes...aki tudja, az érti is, hogy miért írom ezt:) Na mindegy, van ez így. Lehet, hogy azért is álmodtam most vele, mert hétfőn szülinapja lesz, és most nagyon bennem van ez a dolog. Csak el ne felejtsek írni neki...hehe...bár azt kétlem, hogy elfelejteném:P Na én most elköszönök, de még folyt...köv..:)pusszantás mindannyiótoknak:)
2009. január 30.



Húúúú, a mai napom elég gagyi volt. Eleve úgy keltem fel, hogy majd szét robbant a fejem, meg szédültem. Aztán valamelyest javult a helyzet de még akkor sem volt az igazi. Na mindegy. Aztán olyan dél körül rávettem magam, hogy főzzek végre valami értelmes kaját, ugyanis amióta itt lakom kint a lakóotthonba nem csaináltam olyan nagyon említésre méltó ételeket. De ma más volt. Elkészítettem életem első pipipörijét :) hihi. Mit össze stresszeltem rajta, hogy vajon jó lesz-e. Még Szabinát is felhívtam, hogy hogyan is kell csinálni...:) Aztán délután bementem suliba, ott dekkoltam ötig. Mondanom sem kell marha izgi volt...:S Aztán végre haza értem és megkóstoltam a művemet. Szó mi szó így elsőre nem is lett rossz. (és még elfogult sem vagyok), simán beismerném ha ehetetlen lett volna. Aztán este haza jött a legjobb barátom Bandi és vele is teszteltettem a kaját. Na és mit gondoltok megette?...Még szép:):):) Annyira örültem neki, hogy neki is ízlett. Na mondjuk Ő elég sósan eszik minden féle kaját, szóval ezt is tisztességgel megsózta. Na de ez legyen a legkevesebb, még mindig jobb így, mintha én sóztam volna el. :P Most még kimegyek egy cigire, aztán szerintem lassan elmegyek csucsulni, mert holnap még csak péntek és persze ismét suli...:S:S:S Hm...de jóóó:S Jaaaa de holna még szalagavatóra is megyek(már alig várom). Szóval fittnek kell lennem és persze elbűvölőnek is. (nem mintha amúgy nem lennék az...hihihi)Na jó éjt mindenkinek!!! Szép álmokat!
2009. január 29.