2009. 10. 21.

nagyon jól telt nap

Halihóóóó!!

Nem rég értem haza a melóból. Ma kivételesen nagyon jóóó napom volt hála istennek. Sikerült 3 nagyon jó riportot készíteni, így gyorsabban telt a nap is. :) A riportokon kívül is jó témáink voltak, amelyekhez hozzá tudtam szólni, úgy hogy nagyon jól éreztem magam a mai nap folyamán:)
Sőt 13 óra körül bejött a Laci is és külön megdícsért, hogy egyre ügyesebb vagyok, mert most már sokkal bátrabban merek beleszólni a mikrofonba.
Még valamikor a délelőtt folyamán a Dancsi is írt nekem üzit a táborból. Örömmel olvastam, hogy tetszik neki a környezet és a hangulat is nagyon remek. :)
Nagyjából 14 óra körül végeztem, aztán jöttem haza. :) Jövőhéten mivel Gábor nem lesz ezáltal Piroskával fogok műsort vezetni hétfőn és szerdán is. Szerintem vele is menni fog a munka, mert dolgoztunk már együtt és akkor is nagy volt az összhang kettőnk közt:)

Most beszéltem Erikával telón, hamarosan jönnek Vikivel haza. Hmm... kajcsit még nem csináltam, de majd 3-an kiöklünk valamit.
Egyenlőre ennyi...
18:51-->
Sikerült kaját csinálni. Sült pipihusit készítettünk. Közben Bandi is haza ért. Az előbb voltunk kint cigizni, és megbeszéltük kinek milyen napja volt ma. Erika már egy ideje haza ment, de holnap délelőtt jön mert megnézzük azt a munkalyet, amit már hetek óta tervezünk, hogy elmegyünk. Közben össze pakolásztam néhány dolgot, amit viszek haza. Jah és sikeresen megégettem a kezemet, miközben néztem a kaját, hogy elég puha - e már....tudok ám alkotni mi?! Na mindegy.
Szerintem mára ennyi.
Ha történik valami érdemleges írok még.
Jó éjt kedves olvasóim.

Kedd....Picilány kedvéért folyt köv a blog:):):):)

Jó Reggelt!

Ez a nap is elkezdődött. Hamarosan mennem kell melózni, de gondoltam előtte még gyorsan leírok néhány dolgot.
Tegnap nem sok minden történt igazából. Bementem a Marczira elintézni 1 - 2 hivatalos ügyet, ami a jövőmet illeti. Találkoztam Szabinával, mivel fent volt Pesten. Nem sokat beszélgettünk, csak 1 - 2 szót váltottunk. Napom túlnyomó részében Bandival, Vikivel na és persze Erával töltöttem. Szerintem ez nem újdonság. :) Dancsival is taliztam, bár Ő nem volt a társaságunkban túl sokat, mert ment valami táborba. Nagy meglepetésemre kivel futottam össze (?), Zoli egyik hugával, Esztivel. Néhány receptért jött be, amire szüksége van a Zolinak. Megkérdeztem Esztit, hogy mi újság Zolival és hála istennek minden oké vele.
Suli után Bandi és Viki le is léptek, én meg Erával elmentem a fogorvoshoz, de nem jártam szerencsével, mert mivel nem a II kerülethez tartozom így nem fogadott a doki. Szóval kénytelen leszek otthon elmenni a dokihoz, vagy itt a VIII kerben találni egyet.
Aztán mivel nem volt kedvünk még haza jönni elmentünk a Mammutba körül nézni. Öcsikémnek néztem ajándékot, mert novemberben lesz 22 éves. Siker....:):):) találtam neki. :)
Mivel eléggé eltelt az idő, így haza fele jövet Era már nem jött a Blahára, így tőle a Batyin elköszöntem.
Itthon Rudi kivételével mindenki itt volt. Neki ültem gépeztem egy kicsit, msn-tem apummal. :)
Valamivel később Bandiékkal még kimentünk egy cigire és aránylag korán, olyan 22 óra körül mentünk lefeküdni. Nagy meglepetésemre Picilány írt nekem sms-t, aminek mondanom sem kell nagyon megörültem, úgy hogy az ő kedvéért amennyire csak lehet írom tovább a blogomat:):):)
Nos ennyit a tegnapról....ha lesz időm akkor leírom a mai napomat is, viszont most elköszönök, mert mennem kell melózni....
millió puszi mindenkinek....!!!!
ciaooooo