2009. 10. 22.

délután megyünk hazaaaaa:)

Délelőtt:

Szép napot!

8 körül kezdődött a nap. Viki és Rudi még délelőtt leléptek haza. Vikiért jött a bátyja.
Olyan 9 körül megérkezett Erika. Kimentünk 3-an cigizni, közben beszélgettünk. Majd neten megnéztük, hogy merre van az a munkahely, amit még múltkor néztem ki magamnak. Miután utána jártunk el is mentünk oda. Tökre örültem, mert egyáltalán nem volt nehéz megtalálni a helyet. :)
Fölmentünk, majd a csaj aki ott volt olyan gyorsan és bunkón lerázott minket, mint a huzat. Csak pilláztam nagyokat, hogy ez most mi volt. Na mindegy, legalább tudom, hogy oda ha hívnak sem megyek vissza...
Visszafele jövet beugrottunk a szokásos kis diszkontunkba, mert vennem kellett egy - két apróságot. (tusfürdő, légfrissítő...stb). Nem rég értünk haza, Bandi épp a fürdőben volt. Nagyjából olyan 13 óra után valamikor indulunk ki a Keletibe, mivel most busszal megyünk odáig.
.........................................................................................-....................................................................................
Délután:
Nagyon viccesre sikeredett a nap további része, mert épp, hogy csak oda értünk a vonatindulásra. Kicsit elhúztuk itthon az időt és kb 2 perccel a vonat indulása előtt értünk a pályaudvarra. :)
De mindez annak is betudható, hogy rengeteg buszt voltunk kénytelenek elengedni, mert sehogy nem akart alacsonypadlós busz jönni. De a lényeg, hogy elértük és sikeresen haza is értünk.
Otthon még aznap elmentünk Eával sétáltunk egyet.
Asszem ennyi.