2009. 05. 29.

Kaukázus concerto ---> Éljen a Szalai Klán:)

csumeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!



A tegnapi napom nagyon jól telt. :) Délelőtt itthon voltam, nem volt kedvem sehova menni.
Olyan 10 körül, vagy később Szabina írt egy sms-t, hogy nem lenne-e gond ha Ő meg Zita eljönnének hozzám. Mivel Zitát mostanában nagyon ritkán láttam, így persze, hogy igent mondtam. :) Amíg itthon vártam őket bekapcsoltam a Tv-t (hozzáteszem nem nagyon szoktam Tv-ni), és hallgattam a VIVA-t, és közben elszundítottam egy csöppet. Arra riadtam fel, hogy megérkeztek Szabináék. Kicsit szar érzés volt, hogy Zita el van tőlem szokva, és nagyon nehezn nyílt meg felém újra. Muszáj volt 1 - 2 apró cselt kiokoskodnom, hogy ismét a közelébe férkőzzek, de hála istennek sikeres volt. :)
Olyan 14 óra után valamivel bementünk a Marczira mind a hárman. Jaaaaj el sem tudjátok képzelni milyen kis tündéri volt a Zita, mert nem csak a Szabina kezét fogta, hanemaz enyémet is, és így mentünk kézenfogva:) Közben néha énekelgettük, hogy "Sétálunk, sétálunk..." és Zita is kis drágám mondta utánunk, hogy séta:) olyan kis ennivaló volt:):):):):)
Ahogy beértünk szinte majdnem mindenki kint ült a padon. Szabó Tünde elég hamar "elrabolta" Zitáékat, mert tegnap sportnap volt a koliban.
Mindegy végül is annyira nem volt gond, mert én is fel találtam magam addig, szóval nem unatkoztam:):P Jah, láttam Teknőst is, és úristeeeeeen...elég gázosan néz ki az az ember. Hála istennek, nem jött oda hozzánk!!! Viszont azon meglepődtem, hogy beengedték a kolesz területére, mert elvileg ki van tíltva. Utána mondták a többiek, hogy mivel valami hivatalos dolga volt ezért beengedték. Na mindegy, asszem ennyit róla.

Ugyebár tegnap volt a "nagy" kokkenfakken fash-lős buli. Norbi már tökre izgalomba lehetett, mert végre rá tudott venni, hogy elmenjek vele:):P A Kaukázus zenekar lépett fel a ZP-ben. Ők alternatív zenét játszanak, ami nagyon nem az én világom, de úgy voltam vele, hogy nagyon régen voltam "bulizni", a másik meg az, hogy tényleg tök sokszor hívott már a Dear Szalai, és már nem akartam ezt is lemondani.
Először úgy volt, hogy a koliban összeszedjük az embereket és onnan megyünk együtt, de nekem haza kellett jönnöm, és közben a Bandiék is betoppantak, amin meg is lepődtem. Végül fölhívtam Norbit, hogy akkor mi a Blahától csatlakozunk majd hozzájuk.
Közben mi itthon elkészülődtünk, meg ilyenek. Olyan 19:30 körül Anti felhívott, hogy már elindultak. Akkor én elkísértem Szabináékat a Metrohoz, majd vissza a Combino megállójába, ahol már Bandiék vártak.
Kis idő elteltével meg is érkezett a kis csapat, megvártuk a következő "combost" (nem fogjátok ki találni kinek a fejéből pattant ki ez a megnevezés?!....hát persze hogy a bölcs Szalai agyából...nem normális:P). Aztán elmentünk a Petőfi - híd lábához, mert ott található a ZP. Mivel Norbi már nem egyszer járt ott, így Ő volt a vezetőnk, és mi, mint a jól nevelt kis ovisok követtünk őt:)
A koncert kb 20:30 körül kezdődött. Őszintén szólva én úgy voltam ezzel az egésszel, hogy tutira nem fog tetszeni az egész, és az első 2 - 3 szám után sírva fogok haza rohanni, de nem így történt. :) Sőt mondhatni még tetszett is ... na jó ez most nem azt jelenti, hogy alternatív zene fanatikus lettem, de a várthoz képest sokkal jobb lett. :) Norbi persze tombolt, mint az állat, de úgy láttam, hogy a többiek is elvoltak. Sajnos Anna már eleve betegen jött ki, és nem is bírta a strapát végig, így Norbi vissza kísérte Őt a koliba. Szilvi, Gergő, Bandi, Viki, Anti meg Én megvártuk a koncert végét, majd felhívtam Norbit, hogy elindulunk haza. Mondtam neki, hogy Bandi, Viki meg én a Blahán leszállunk, de a többiek mennek a Széna térre. Erre mondta, hogy okés, mert akkor ő megvárja őket ott. :) Aztán mi haza értünk, ettünk és közben jött egy üzim Norbitól, ami nagyon kedves volt tőle, mert megköszönte, hogy elmentünk vele. :) Hát nem aranyos?!!!
Amúgy ma is lesz valami koncert és írta, hogy örülne ha oda is mennék vele... hát még igazság szerint nem tudom, majd estig még kitalálom, hogy hogy legyen.

SZALAI KLÁN FOREVÖR :):P

cuppantás mindenkinek