2009. 06. 02.

Arlett utolsó napja a Blahán

Halihóóó!!!

Mivel Szabinával nagyon sokáig elvoltunk tegnap, így ma valami 9 körül keltem föl.
Elkészülődtem, főztem kávét, majd Arlettal kimentünk cigizni és közben beszélgettünk. Utána én leléptem itthonról, mert mennem kellett lefénymásolni néhány papíromat a rádiós meló miatt.
Sajna kicsit nehezen akart össze jönni a fénymásolás, mert mire találtam egy embert addig kb 1 év is el telt:S elég gáz, na mindegy a lényeg, hogy sikerült. Aztán az Antival elindultunk, hogy megyünk a Rádióba, mert őt választottam alanynak a riportomhoz. Kiérve a combinókhoz láttam, hogy az van kiírva, hogy 4-es 6-os Oktogon. Fúrcsáltam is a dolgot, mert nem ezt szokták kiírni, majd pont jött egy combinó és akkor mondta be, hogy valami baleset miatt fennakadás történt és nem jár végig a jármű. Na mondom ez nagyszerű, és épp ma, amikor tök fontos dolgom lett volna. Annyira fölspanoltam magam, hogy vissza mentem/mentünk a Marczira és felhívtam a rádiót, de persze nem vette fel a telót senki. Akkor úgy voltam vele, hogy kész ezt bebuktam. Erre valami 14 óra körül fölhívott a hapika, hogy mikorra vagyok várható. Mondtam neki, hogy hogy jártunk és nem-e lehetne egy új időpontra tenni ezt az egészet. (?) Írtó nagy szerencsém volt, mert szimpi vagyok a hapikámnak és azt mondta, hogy no para, menjek csütörtökön. Mondanom sem kell nagyon megörültem a dolognak.
Közben a nap folyamán fölhívott egy srác munka ügyben, amin tökre meg is lepődtem, mert nagyon nem számítottam rá, és megbeszéltem vele, hogy holnap 13 órára bemegyek. Kíváncsi leszek, hogy ez milyen típusú meló.
Aztán Szabina ismét megtalált és kimentem elé az Örsre, majd haza ugrottunk a Blahára, mert mennem kellett gyógyszertárba. Aztán itthon ettünk pár falatot, és vissza mentünk 3-an a koliba. Nem sok mindent csináltunk, de legalább Zita jól elvolt. Aztán 19:30 körül mondtam Szabinának, hogy én lépek haza, mert Arlettnak is megígértem, hogy itthon leszek időben, mivel ez az utolsó estéje itt. Olyan 20:15 körül nagyjából már itthon is voltam. Aztán kiültünk és elkezdtünk iszogatni egy kicsit, meg tök sokat és nagyon jókat beszélgettünk. :):):):) Most még annyira nem tudatosult bennem, hogy most ténylegesen elköltözik Arlett, de tutira fog hiányozni.

Hát ennyi...