2009. 03. 16.

sebészetről - sebészetre

hy!

Reggel 6-kor keltem, de olyan lusti voltam, hogy fél 7-ig punnyadtam az ágyban. Aztán nagy keservesen kikászálódtam és elmentem zuhanyozni. Majd sminkeltem, felöltöztem és a végeredmény... nagyon - nagyon csini lányt varázsoltam magamból:):):) Közben betettem egy adag mosást.
Majd Viki is felkelt, kementünk kávézni, én elszívtam egy cigit. Aztán megvártuk, míg lejár a gép majd útnak indultunk. Mentünk be a Marczira, mert nekem mennem kellett a Besze dokihoz vizsgálatra, a dániai út miatt. Hála istennek minden oké az egészségemmel, csak annyi para van, hogy van egy bőrkinővés vagy mi a combomon és emiatt el kellett sebészetre. Mivel Viki amúgy is ment szájsebészetre gondoltam így legalább nem leszek egyedül.
Első kőrben a Szent János kórházba mentünk, ahol Viki elkísért a sebészetre, amíg Ő elment a szájsebészetre. Ő hip-hop végzett a dolgával, én meg még mindig ott dekkoltam a váróban és kb 1000-ren előttem. Gondoltam magamban ott fogok megőszülni, ráadásul csiga lassúságú tempóban lehetett haladni. És ugyebár én nem arról vagyok híres, hogy türelmes lennék, így meguntam és mondtam Vikinek, hogy húzzunk a pííí...ba. Majd úgy gondoltam a Kapás utcában talán több szerencsével járok. El is mentünk oda is, ugyanis Viki oda is eljött velem, tök aranyos volt tőle:):):) Ott már sokkal jobb volt a helyzet, mert kevesebben is voltak és nem is kellett annyit várni. Mikor behívtak a rendelőbe, a doki egyből megnézett és meg is vizsgált. Jaaaj nagyon kellemetlen volt, mert előszöris tűvel beleszúrt a kinövésbe, ami persze, hogy szar volt mint állat. Még bele is könnyeztem. Aztán szikével belevágott, majd bekötötte. Azt mondta, hogy holnap menyjek vissza, hogy megnézze mennyit változott. Mikor eljöttünk onnan és már a combinóknál jártunk, szerencsétlenségünkre összefutottunk Gállal:( na basszus sejtettem, hogy belénk, illetve Vikibe fog kötni. Bár így lenne 5-öm a lottón. :) Előstör bele kötött abba, hogy ha beteg a Viki akkor minek járkál az utcán, utána meg abba kötött be, hogy cola volt nála. Mondtam neki, hogy most jöttünk dokitól, a cola meg az enyém. Na akkor visszább vett a stílusából. Aztán eljöttünk a Blahára, mert nekem wc-re kellet már jönnöm, Vikinek meg gyógyszertárba. Így először oda mentünk, aztán haza. Viki az előb kajolt, aztán majd nem tudom még mikor, de visszamegyünk a koliba, és szarok bele hogy kinek tetszik és kinek nem!!! Eddig ennyi...de ez is elég mozgalmas szerintem:)

A napom további részében nem történt semmi extra. Anyummal beszéltem telón, mert érdeklődött, hogy mi volt a dokinál. Elmondtam neki, hogy ne aggódjon minden oké. Amúgy meg végig a koliban voltam Bandival és Vikivel. Igaz voltak uncsi periódusai a napnak, de ezt leszámítva egész tűrhető nap volt. Taliztam Szalai Norbival is és megkérdezte, hogy járunk-e(???), kis aranyos. Mondtam neki, hogy persze, hogyne...folyamatosan:P:P:P Erre meg csak mosolygott. :):):) Antival is beszélgettem néhány szót, meg még 1 - 2 emberkével. Aztán Vikinél kajoltunk, én gépeztem kicsit, majd Viki elment fürcsizni. Közben kereste Őt az Era telón, és én vettem fel. Dumálgattunk kicsit, és tök jó volt, mert most nem volt zombi hangulatban a csajszi, pedig elég zsúfolt napjai vannak szegénynek. Na mindegy. Olyan 20:30 fele Bandival elindultunk haza. Haza érve, Bandi gépezett még egy kicsit én meg elmentem csucsulni, mert nagyon fáradt voltam. Háát ennyi.