2009. 03. 26.

nem teljesen oké minden

Ciao Amici!

Milyen érdekes az élet. Eddig, vagyis január óta egész jól bírtam a "kiképzést", de most egy jó pár hete nem megy semmi. Ez a mai nap is ugyan olyan, mint a többi.
Itt az irodában megint nem történik semmi...:S:S:S Netezek orba-szájba, de már ez is kezd unalmassá válni. Viszont a délutánom ha minden igaz jó lesz, mert Arlettal megyünk forrócsokizni a Király utcába:):):) Remélhetőleg neki jó a kedve és belém is önt egy kis életkedvet. Pénteken meg be kellene mennem 5-re a Marczira, mert jönnek a dánok, és lesz egy kis ismerkedés velük. Hm..pont pénteken. Nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, mert én akkor mennék haza. Bár öcsém még nem jelzett, hogy mikor megyünk vagy ilyesmi. Pedig nekem meg kellene vennem a vonat jegyet és nem az uccsó pillanatban kéne, amikor 100-an vannak a jegyirodáknál. Na majdcsak lesz már valami.
Viszont annyi jó történt eddig a mai nap folyamán, hogy Niki és Lóri haza mentek. Végre néhány nap nyugalom és csend.
19:24--->
Halihó ismét. Itthon vagyok. Ma olyan 4 körül elengedett Rita az irodából mert újfent nem volt semmi hasznos tennivaló. Néhány hírlevelet küldtünk ki, meg az iroda honlapján szerkesztettünk, frissítettünk egy - két adatot aztán ennyi. Pont haza értem még az Esmeraldára, úgyhogy azt megnéztem és közben ért haza Arlett is, de mondta, hogy még elmegy szoknyát nézni és csak utána megyünk forró csokizni. Szóval Arlett lelépett én meg tettem a mosógépbe 1 adag mosni valót, majd csörgetett az Arlett és lementem a combinó megállójába, mert úgy beszéltük meg, hogy talizunk. Mire kiértem Arlett már ott várt. Aztán elmentünk a Király utcába és ott van egy Erzsébet nevezetű kávézó, ahova szoktunk menni. Nagyon de nagyon hangulatos hely. :) A szokásos fehér forró csokinkat kértül fahéjjal. Miközben azt iszogattuk, tök jókat beszélgettünk. Már Arlett is tökre be van zsongva az út miatt. :) Olyan 18:30 körül oda ért Arlett egyik barátnője is, Edit, aki egy nagyon jó fej lány és nagyon intelligens is. Basszus felsőfokú angol nyelvvizsgája van a csajnak....valószínűleg tud valamit:):):) Arlett még elszívott egy szál cigit, majd eljöttünk onnan. Ő meg az Edit mentek szoliba, én meg haza. Kiszedtem a ruháimat, csináltam kajcsit, meg teát. Közben megy a Tv is bár nézni nem nézem, csak legalább szól valami és nincs síri csönd. Bandi még nem ért haza, gondolom majd este valamikor várható.
Jah, még jövőhéten is mennem kell gyakszira, pedig már azt hittem ennyi és vége...hát nem. Jó, végülis nagyon megkedveltem a Ritát, mert egy nagyon aranyos lány, de azért ott ücsörögni 5 órát sokszor a nagy semmi miatt...hááát mit is mondjak, nem valami izgi. Na mindegy...most nem ez az egy hét fog földhöz vágni, hisz ez a 3 hét is tök gyorsan el telt. Na most búcsúzom, aztán majd holnap ha lesz valami írok.
Jóóóóóóó éjjjjjjt:)