2009. 05. 15.

Még mindig álláskeresésben...

Ciao a Tutti!!!

Az elmúlt néhány napom nagyon mászkálósan telt, mert munka után kajtattam folyamatosan. A hét elején kicsattogtam a XII. kerületbe és ott próbáltam szerencsét. Végül is ha azt nézzük volt is, mert hétfőn akár már kezdhetnék is, de én úgy voltam vele, hogy azért megnézek még néhány helyet, hátha találok valami közelebbit és számomra megfizetőbb állást. Tegnap ezen okból Erával elmentünk a Mechwart Ligethez, mert ott is volt valami, amit neten néztem, de nem találtuk meg sajna. Na mindegy, ettől függetlenül nem adom fel és keresgélek tovább. Ma is megyek és gyakamba veszem a várost, mert van még 1 - 2 melóhely, amit kiírtam, úgyhogy azok után is utána nézek!!! Előbb vagy utóbb csak össze jön valami! :) Fő a pozitív hozzáállás nem igaz?!
Amúgy a tegnapi nap egész kellemesen telt azt leszámítva, hogy rettenetesen elfáradtam a sok mászkálásba. Találkoztam Kokkenfakken Dr. Zsír barátommal is és ismételten "flashelgettünk" nagyokat:):):):):) Tök viccesen "becéz" engem meg a Bandit:) Én vagyok a szép szemű, :) Bandi meg a szép hajú:) Hm...nem is Norbi lenne, ha nem találna ki ilyeneket. :) Jah, és tegnap le volt engedve a hajam, mert múltkor Norbi megszólt, hogy valahányszor talizunk mindig össze van fogva. :) Meg is említettem neki, hogy már észre sem veszi, hogy most csak most, csak az Ő kedvéért leengedtem?! hehe... Persze egyből jött a Tőle megszokott dícséretözön, ami persze egy Szalaitól még jobban esik/esett:):):):):)
Aztán egy csöppet felugrottam a Miksuhoz is, mert megkaptam DVD-n a Dániában készült szinte összes képet és sehol máshol nem tudtam megnézni, mert Vikinek rossz a DVD meghajtója, az itthoni gépről meg ne is beszéljünk ilyen téren. :P Annyi, de annyi kép készült, hogy igazság szerint még a felét sem tudtam megnézni, úgyhogy valamikor még fogom zargatni Miksukámat ezzel, mert néhányat át szeretnék tenni pendrive-ra, hogy aztán fel tudjam tenni a gépre is. :) Már most el tudom képzelni mennyire fog nekem örülni emiatt:)
Hát összesítve most ennyi lenne... majd ha vannak újabb fejlemények írogatok még.
Cupp...Cupp...Cupp